Kursupplägg & Kostnad

HELANDESKOLA med Anita Barker Andersen

Smögenbryggan

KURSUPPLÄGG

Kursen inleds med en undervisningshelg på Smögen och avslutas ca ett halvår senare med en helg i Uddevalla.

Helgerna består av både undervisning och praktiska workshops. Däremellan blir det videoundervisning via internet, bibel- och litteraturstudier samt hemuppgifter.

Kursmaterial

Hälsa & helande

Det finns hälsa och helande

Bibelcentrerad undervisning om hälsa och helande. Mer än 80 verifierade gudsingripanden som visar mångfalden i Guds handlande.

Såld i mer än 6 000 ex.

Det finns frihet

Det finns fler fängelser än sådana som kriminalvården står för. Med personliga erfarenheter och många verifierade vittnesbörd visar Anita Barker Andersen på en väg till frihet inom område av bundenhet.

Såltd i mer än 16 000 ex i Sverige.

Ca 60 000 ex på andra språk.

Fångad av hopp

Självbiografi av Anita Barker Andersen. Med humor, självdistans och öppenhet delar Anita med sig av sitt livs resa där tron på Guds möjligheter bryter igenom allt.

Såltd i mer än 4.500 ex.

Videoundervisning med Anita

Videoundervisningen är filmad av norsk TV Inter samt vid konferenser på Församlingen Arken, Kungsängen. Samtlig undervisning kommer att finnas tillgänglig för nedladdning i mp3-format.

Allt kursmaterial ingår i kursavgiften och kommer att finnas tillgängligt vid kursstarten.

Böckerna finns också tillgängliga för nedladdning på elevplattformen. Det finns frihet och Fångad av hopp finns dessutom som ljudbok i mp3-format för nedladdning.

OBS! Dator med internetuppkoppling krävs för att ta del av hemuppgifter och undervisnings-material

Kursupplägg

Helg 1, på Smögen

• Förberedelse för tjänst
  • Jesu uppdrag
  • Praktisk undervisning i förbön för sjuka
  • Trauma
  • Förlåtelse
  • Flera olika Workshops där eleverna får träna på att lyssna in kunskapens

ord och profetiska tilltal samt delta i förbön för varandra.

Hemuppgifter (varannan vecka)

Uppgift 1. Korsets kraft

Uppgift 2. Jesu tjänst och vårt uppdrag

Uppgift 3. Vad bibeln säger om helande

Uppgift 4. Barns enkla tro

Uppgift 5. Mångfalden i helande

Uppgift 6. Rätt Gudsbild

Uppgift 7. Försoning och Förlåtelse

Uppgift 8. Trauma

Uppgift 9. Jesusterapi

Uppgift 10. Frälsning

Uppgift 11. Tro och hopp

Detta innebär videoundervisning via internet samt bibel- och litteraturstudier. Varje enskild uppgift beräknas ta ca 4-5 tim.

I hemuppgifterna ingår även att i förbön betjäna minst en person varannan vecka. I Församlingen, hemma eller på gatan, men man kan också bjuda hem några och titta på någon av Anitas undervisningspass och därefter betjäna i förbön.

Helg 2, i Uddevalla

• Fördjupad undervisning i förbönstjänst med mycket praktik.
  • Eleverna betjänar med tilltal och förbön i ett offentligt helandemöte på lördagkvällen.

• Helgen avslutas med: Avslutningshögtid med diplomutdelning.

Anita står för undervisningen under båda helgerna. Med sig har hon ett stort team av erfarna medarbetare.

Internetundervisning är tillgängligt endast för elever!

Kursdiplom

ges till den som:

• Deltar båda helgerna
  • Lämnar in alla hemuppgifterna
  • Läser/lyssnar igenom allt kursmaterial

Aktuella Kurser

Nu för 5:e året!

2018-2019

Helg 1: 14-16/9 2018

Helg 2: 8-10/3 2019

Kursavgift 18/19: 3700:-

I kursavgiften ingår all undervisning under de två helgerna, internetundervisning, kursmaterial samt all mat (frukost, fika, lunch, middag & kvällsmat).

Betalningar:

Inför hösten 2018:

Anmälningsavgift 1000:-

Betalas så fort du fått meddelande om att du är antagen – för att bekräfta din plats!

Resterande kursavgift 2000:-

Oss till handa senast 31 aug 2018.

Februari 2019:

Maten: 700:-

Oss till handa senast 6 februari 2019.

Vi reserverar oss för prisändringar.

Boende (bokas av deltagaren själv):

Helg 1:

Helg 2: (Valfritt, men försök boka utan frukost eftersom vi börjar dagarna med frukost!)

Arrangörer:

Församlingen Fristaden