OM

Om oss

Anita Barker Andersen


Det som kännetecknar förkunnaren och författaren Anita Barker Andersen är en livsstil av att vända motgångar och svårigheter till möjligheter. Hon har en unik förmåga att uppmuntra i svåra situationer och inge hopp där allt mänskligt hopp är ute. Hon undervisar med auktoritet, humor, självdistans och ödmjukhet.


Som 15-åring fick hon en genetisk ögonsjukdom som ledde till att hon blev nästan helt blind. Med sina två procents syn fick hon lära sig att förlita sig helt på Gud. Ett liv i det övernaturliga har blivit något helt naturligt för Anita. Genom sina böcker förmedlar hon hopp till många.


1981 startade Anita förlaget Alfa Omega som senare blev OmegaSkrift. Där hon givit ut ett 80-tal produktioner av kasetter, cd-skivor, dvd:er och böcker. Allt detta trots att hon inte själv kunnat läsa en bok på över 50 år.

Anita säger: ”Jag som inte kan läsa, titta på TV, shoppa eller använda en dator och surfa på nätet kan istället använda min tid till skapande kreativitet för att uppmuntra andra. Mitt motto genom livet har varit bibelordet i Fil 4:3”: ”Allt förmår jag i Honom som ger mig kraft.” 


Med budskapet om försoning, förlåtelse och helande till ande, själ och kropp, har Anita rest till många platser i vårt land och utöver världen där hon fått se Gud hela och upprätta många.

Vår historia

Det kom ett ord från Herren...


Anita berättar: Efter många år i aktiv tjänst, frågade jag Herren om jag hade gjort mitt nu. På en Trettonhelgskonferens i Uddevalla bad jag om ett svar. Talaren Buck Hudson fick förmedla svaret från Herren:


“... Nu för Gud in dig i nästa fas, som handlar om de som ska ta över efter dig, till dem som du kan överföra det du har i ditt hjärta, så att de kan ta det vidare.


En armé av kvinnor som rör sig i en helande smörjelse genom den Helige Ande, ska födas fram. Det gäller helande för själen, kroppen och relationerna.


Gud börjar att sätta samman en underjordisk armé som kommer att ta det som du har i ditt hjärta vidare ...


Kvinnor som förstår hur man samarbetar med den Helige Ande ...

Alla kan be för helande, men vi behöver se en effektiv träning och Gud har rest upp dig, i den här nationen och i andra, för att vara en mor och en som förlöser andra.”

2014

2019

2020

2021

2024

På en Trettonhelgskonferens i Uddevalla kom ett profetiskt ord från Herren.


I september hölls den första omgången av Helandeskolan ute på Smögen.

6:e omgången av Helandeskolan startar med 30 deltagare och 25 tidigare elever som hjälpte till som kamratstödjare. 

En vecka innan den avslutande helgen i mars behöver vi ställa in pga Coronapandemin.

I mars avslutar vi den 6:e omgången via zoom. Herren är inte begränsad av tid och rum.

I april avslutades den 8:e omgången på Tånga Hed i Vårgårda


9:e omgången startar den 20-22 september i Centrumkyrkan Heby.


 Statistik

300+

8

Kurser

Våra medarbetare

Maria Olsson 

Lovsångsledare i lovsångsteam  

Solweig Möller

 Lovsångsteam 

Linda Dahlqvist

Teamarbetare med Gunilla Gniste

               Provlyssna på 

                   Maria Olsson här ->>>

 

Petra Larsson

Lovsångsteam

Ingrid Högman

Ansvar: ekonomi & förebedjare m.m.

"Helandeskolan har fördjupat och stärkt min tro.

Jag har fått jobbat med och se saker i mitt eget liv, samtidigt som jag fått verktyg och redskap att gå vidare och hjälpa andra människor med, i förbön och stöd"

Maria